Zondag 25
Augustus 2013

12 inch race bedrijfsarrangement

Net als de afgelopen vijf jaar wordt er tijdens rondje poeldijk de 12 inch race gereden. Een sportief maar bovenal gezellig evenement waarbij de deelnemers op aangepaste fietsjes een route door Poeldijk afleggen. Dit jaar vindt de 12inch race plaats op zondag 25 augustus om 14:00 en staat in het teken van het goede doel ’Wim van den Burg’.

Net als vorig jaar bieden we een speciaal arrangement aan voor bedrijven die deel willen nemen aan de 12 inch race. Ons streven is om dit jaar 12 westlandse bedrijven mee te laten rijden in de business-cup. Kortom, een gezellige georganiseerde middag om de teamgeest even kracht bij te zetten en in contact te komen met de andere westlandse bedrijven. Daarnaast draagt u als sponsor bij aan de verwezelijking van dit leuke Poeldijkse evenement!

De Business-cup

De businesscup bestaat uit 12 rondjes van 800 meter die in estafettevorm afgelegd moeten worden op een (door ons geleverde) 12 inch race fiets. Twee deelnemers krijgen samen één fiets. Na een rondje gefietst te hebben door de straten van Poeldijk komt de eerste deelnemer terug in de business-pitstop waar hij de fiets zo efficient mogelijk overdraagt aan zijn co-deelnemer die de race voortzet. Als elke deelnemer 6 rondjes heeft geraced, is de race voorbij.

Het arrangement

We hebben een arrangement samengesteld waarmee u als bedrijf deel kunt nemen aan de 12 inch race.Het arrangement is samengesteld voor 6 deelnemers* en bestaat uit het volgende:

* Een vaste plaats in de pits (een eigen staantafel) in uw eigen huisstijl. 
* Hapjes en drankjes voor de deelnemers. 
* 3 fietsjes om deel te nemen 
* Een plaats op het 12” t-shirt die gedragen wordt door de organisatie en medewerkers  
* Uw bedrijfslogo dat meegenomen in onze verdere communicatie als ‘sponsor’

Volg ons op Twitter!Twitter

12 INCH RACE POELDIJK 2009

12 INCH RACE POELDIJK 2009

12 INCH RACE POELDIJK 2008