Zondag 25
Augustus 2013

Pimp your ride en set hem op de site

Kinderrace 2013

Rondje Poeldijk komt er weer aan en er is dit jaar ook iets leuks voor jou! De organisatie van de 12 inchrace heeft voor de leeftijd van 9 t/m 15 jaar twee races georganiseerd. Eén race in de categorie 9 t/m 11 jaar en één race in de categorie 12 t/m 15 jaar.
De datum van de race is op 25 augustus om 13:00

Er zijn twee mogelijkheden als je mee wilt doen:

Een bouwpakket van een 12 inch fietsje:

Je krijgt een 12 inchfiets in een bouwpakket, zodat jij zelf tijdens de vakantie de fiets in elkaar kan zetten en mooi kan pimpen. Je kan jouw versierde fiets vervolgens fotograferen en de foto mailen naar info@12inchracepoeldijk.nl! We plaatsen alle foto's op onze website en de mooiste creatie wint de originaliteitprijs van de 12inch race 2013.

De kosten voor een 12 inchfiets als bouwpakket zijn €15,- en de fiets blijft daarna natuurlijk jouw eigendom. Wij inventariseren eerst hoeveel fietsjes er besteld moeten worden en je krijgt in de eerste week van de grote vakantie een mailje of een belletje. Je krijgt dan te horen wanneer je je fietje met de plaats (Koos Janssen) en tijd waar je je bouwpakket kan ophalen.  De kosten kunnen bij het ophalen van het bouwpakket direct worden voldaan.

12 inch fietsje huren

Voor de mensen die zelfs in zes weken vakantie niet verwachten een fietsje in elkaar te kunnen zetten ;) bieden wij de mogelijkheid om mee te fietsen op een gehuurd fietsje. Zo kan je toch je vriendjes en vriendinnetjes uitdagen zonder een schroevendraaier te gebruiken. Een fietsje huren kost 7,50 (inclusief deelname), wees hier wel snel voor want het aantal te huren fietsjes is beperkt. Je haalt je fietsje dan op bij de start van de 12 inch race en je hebt helaas geen tijd om hem te pimpen!

Meer info

Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op met Jessica. dit kan je het beste doen door een mailtje te sturen naar info@12inchracepoeldijk.nl

Volg ons op Twitter!Twitter

12 INCH RACE POELDIJK 2009

12 INCH RACE POELDIJK 2009

12 INCH RACE POELDIJK 2008